Tine Cranil sidder i Advisory Boards her

Jobcenter Furesøs vigtigste opgave er at hjælpe ledige i job og hjælpe virksomheder med at finde nye medarbejdere. Her er opdraget at inspirere og give indblik til Jobcenteret mht. hvorledes de bedst muligt kan servicere erhvervslivet og deres samarbejdsparter i opgaven med at få ledige i arbejde.
Medlem siden januar 2015

TOGI Data ApS er et veletableret webbureau, der leverer nutidige og skarpe webløsninger, herunder webshops, hjemmesider og online marketing. Her er opdraget af give inspiration til ledelsen om, hvorledes de bedste bedst kan drive og vækste virksomheden. VHR-bureauet bidrager på HR-siden omkring rekruttering, trivsel, motivation og fastholdelse.
Medlem siden januar 2015

Min Kæreste Drikker (MKD) er et proaktivt, internetbaseret terapeutisk forum for ikke-drikkende voksne i alkoholramte familier, der kan hjælpe dem og deres børn ud af den passive druk (122.000 børn vokser i dag op i alkoholramte familier!). Her bidrager jeg med kompetencer som psykolog/psykoterapeut om end jeg ikke har et personligt kendskab til problematikken.
Medlem siden januar 2016

  

HR-bureauet Aps
Hareskovby | 3500 Værløse
Tlf. 20 72 88 22 | Kontakt@HR-bureauet.dk